Nyheter_1 Från 2010   (Alla nyheter från 2010 finns inte inlagda ännu, men  kommer..)


2010-12-30
Jonna_10m.    Jonnavacker
Jonna har flyttat till Uppsala där hon kommer att få ett aktivt liv med sin nya familj. Lycka till med henne familjen Kredner. Jag är så glad att Jonna hittade ER!!
Lycka till med era valpar önskar jag Er
IMG_4519IMG_4304
Tiger of Sweden "Wiktor" har flyttat till Vasa i Finland, Odd Molly har boat in sig hos familjen Rengart i Almunge, och nu har även det stora busfröet Boomerang "Melker" flyttat till Tove Tjäder med familj. i Rasbokil. Nu ser vi fram emot våren och att få gå valpkurs. Ja Wiktor får träna med Kirsi i Finland förstås. Han kommer att få mycket träning i bl a spår och jakt och han kommer även att ställas ut.

2010-12-30

Nu är Ester och Tobys valpar 8 veckor gamla, tiden har gått väldigt fort med dessa härliga krabater. Det här är dessvärre den första och sista kullen för min Ester så de har alla en mycket speciell plats i mitt hjärta.

IMG_4485

Nu har Ester fått sina valpar, det blev 2 tikar och 2 hanar. 1 blr hane och en vit/svart hane 1 vit/svart tik och 1 blr tik, läs mer under valpar
2010-10-03
Natten mellan torsdag och fredag födde Fanny en liten tik. Så söt och feminin..
Ophelia nyfödd

2010-10-03
I söndags hade vi en härlig dag i skogen. Första gången jag och hundarna tränade person spår. Blue Cheyenne's cockrarna Bertil, Greta, Hugo och Jonna var med. Och på bilden nedan Jackson i full fart!! Otroligt duktiga allihopa. Tack alla för en super kul dag:) Klicka här för att komma till mitt fotoalbum
Lydnadsträningen med hundinstruktör Åsa Åhman fortsätter, Kennelns uppfödda hundar Jonna, Greta, Hugo, Bertil samt Terez Stacey är med. Jättekul och trevligt!!

CarinaGreta_3IMG_1139IMG_1146Jackson spårar

 Lite bilder från lydnadsträningen..
IMG_1065IMG_1071IMG_1077IMG_1081Jonna_10

2010-08-31
Året Club Chow gick av stapeln i Köping i år. Jag själv hade ingen egen hund med mig, då min anmälda kille Jackson gjort illa tassen och blivit halt på vänster framben. Däremot var Terez Bolin med och visade sin Greta. Blue Cheyenne's Billie Jean. Greta var sprallig som vanligt, men fick idag en 2:a av domaren Linda Crowley, kennel Ashalon. Som bra bröstkorg, bra förbröst vacker huvud, mkt bra rörelser. Vill också säga GRATTIS till de vinnande hundarna. Det var kul att se så många fina cockrar under dagen. Greta inspekteras av domaren.
IMG_2560 IMG_2563 IMG_2566

2010-08-31
Och här kommer en uppdatering från Gästrikslands Kennelklubbs internationella utställning. domare för dagen var Margret S Jones fån Canada. Jag hade Jackson och Ester med mig. Både Ester och Jackson vann sina klasser med CK. Ester placerade sig som 3:a bästa tik i en stor tik klass med endast en plats från certet:) Domaren delade ut många 2:or så vi är mycket nöjda med dagens resultat. Här nedan inspekteras Greta av domaren..
IMG_2376 IMG_2385 DSC_0127

2010-08-31
Idag har jag haft besäk av Miranda, Blue Cheyenne's Black or White. Det blev lite trimning och sen fullt ös med sina släktingar:)Miranda är verkligen en merry cocker,  super glad och trevlig tjej..

Miranda

2010-08-27

En liten uppdatering från utställningen i Norrköping den 21 augusti. Domare var Göran Bodegård. Det blev väldigt få Ck:n utdelade under dagen, maximalt 1ck i varje klass. Jag hade Jackson och Ester med mig. Jackson är i värsta slyngåldern och har bomull i öronen just hade Jackson och Ester med mig. Jackson är i värsta slyngåldern och har bomull i öronen just nu.=) Så han var väldigt okoncentrerad på vad han gjorde:)) Han blev placerad 3:a i juniorklassen. När jag sen skulle in i unghundsklassen så fanns det ingen Ester anmäld där. Hon hade hamnat i den öppna klassen. Jag fick inte byta tillbaks till unghundsklassen så det var bara att ställa upp i den öppna klassen. Det var en stor öppenklass och hon placerade sig som 3:a som jag är nöjd med. Ester rörde sig kanonbra i ringen och gjorde verkligen sitt bästa. Även i denna klass delades ut1 CK.
utst.norrköping
Hugo,Patrik;PeppePeppe,Patrik,Hugo
Under dagen fick vi även till en bild på 3 generaationer, från vänsternFarfar Peppe, Line Sam Hoe Black Pepper, Patrik, Occis Just Dream, Blue Cheyennes Heartbreaker
Det kom en bild på söta Ior som bor i Sundsvall. Tack så mkt för bilden Lena!
Ior1ar_2
Här är några bilder till på honom som jag tog på vår valpträff. Jag tycker hans huvud är så fint..

Ior Ior_head_10m
2010-08-12
Lie uppdateringar...I går fick vi ett härligt gäng med Maine Coon kattungar här hemma. Det är vår första kull efter vår Norske kille "Rod Stewart". En härlig maffig silver kille. Det blev 5 st, det blev 2 honor och 3 hanar.